Deze website is opgezet om bepaalde zaken voor ondernemers eenvoudiger te maken. Wij ( de oprichters ) van deze website zijn ook ondernemers in hart en nieren. De reden waarom wij deze website hebben opgezet is simpelweg door bepaalde punten waar wij tegenaan liepen tijdens het ondernemen, en dan met name wanneer wij onze producten wilden promoten.

Door simpelweg de hoofden bij elkaar te steken zijn wij uiteindelijk op het idee gekomen om deze website op te zetten, en we proberen dan ook hetzelfde voor andere ondernemers te doen als dat we voor onszelf doen “onderhandelen”. Met onderhandelen bedoelen we het vinden van de beste deals met reclamebureaus, en bedrijven die in deze branche actief zijn. Door op een juiste manier te onderhandelen kunnen we tegen scherpe prijzen adverteren, en doordat wij het onderhandelen doen kunnen onze bezoekers dit ook.

Het concept is simpel, maar enorm effectief. Wil je meer over ons of onze ondernemingen weten? Neem dan even contact met ons op, dit kan simpel via het contactformulier aan de rechterkant —->