Goedkoop adverteren Dordrecht

goedkoop adverteren dordrecht

Adverteren is cruciaal voor bedrijven, een goede campagne kan uw omzet stevig doen verhogen! Al jarenlang is bekend dat het dan ook een belangrijk onderdeel is in de weg naar succes. Hoe groot of hoe klein een bedrijf dan ook mag zijn, adverteren mag en kan niet genegeerd worden.

Bent u een ondernemer uit Dordrecht of omstreken? Dan weet u vast en zeker hoe belangrijk het is om uw bedrijf te voorzien van een goede marketingmix. Met een goed marketingmix vergroot u uw klantenkring en dus de omzet.

Adverteren is belangrijk, maar tegelijk ook meestal behoorlijk aan de prijzige kant. Gelukkig zijn er vandaag de dag meer mogelijkheden en goedkopere varianten die ook succesvol zijn en vaak nog beter dan de dure varianten.

Goedkoop adverteren in Dordrecht met DisplayShare

DisplayShare is een bedrijf dat een ware groei aan het doormaken is. Het geheim tot het succes van dit bedrijf is het laagdrempelig houden van goedkoop adverteren en dit vooral mogelijk te maken voor elke ondernemer.

De groei van DisplayShare heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf nu ook haar diensten verleent in Dordrecht. Hierdoor kunnen ondernemers nu ook gebruik maken van dit krachtige middel en daarmee goedkoop adverteren in Dordrecht.

Hoe werkt DisplayShare Dordrecht

DisplayShare zal bij verschillende locaties in Dordrecht 50” HD-presentatieschermen ophangen. Deze schermen komen te hangen op locaties met veel bezoekers en op een goed zichtbare en opvallende plaats, waardoor deze bezoekers ook zeker het scherm niet zullen missen.

Ondernemers uit Dordrecht en omstreken kunnen hun bedrijven presenteren via deze schermen en zullen minimaal per scherm 3000 keer per maand worden getoond aan bezoekers en hiermee dus allemaal potentiële klanten.

Goedkoop adverteren in Dordrecht is met DisplayShare haalbaar voor elke ondernemer, het kost namelijk maar €8 per maand om op een willekeurig scherm te kunnen adverteren en uw bedrijf zal dan ook gegarandeerd minimaal 3000 keer worden getoond.

Wilt u meer weten over DisplayShare en de mogelijkheden? Neem dan even een kijkje op de website waar u tevens meer informatie kunt vinden over goedkoop adverteren in Dordrecht.

 

River Websolutions maakt uw bedrijf vindbaar

zichtbaarheid website

Voor veel bedrijven is vindbaarheid op het internet erg belangrijk, en dan vooral voor bedrijven die lokaal erg actief zijn. Een goede en effectieve manier van reclame maken voor bedrijven is dan ook wel via zoekmachines.

Wanneer uw bedrijf goed vindbaar is in de zoekmachines, dan zult u dit merken aan de toename van klanten. Steeds meer mensen gebruiken het internet om lokale bedrijven te vinden en veel bedrijven weten hier dan ook goed op in te spelen.

Waarom River Websolutions?

River Websolutions is een bedrijf dat een ruime ervaring heeft op het gebied van zoekmachine optimalisatie. River Websolutions is ooit begonnen, door de behoefte van lokale bedrijven. Enkele bedrijven vroegen ooit of wij onze SEO-skills ook konden inzetten voor lokale bedrijven.

Deze SEO-skills werden voorheen uitsluitend gebruikt voor eigen websites en webshops en hebben onder andere een online fietsenwinkel erg succesvol gemaakt. Nu helpen wij ook lokale bedrijven aan online vindbaarheid.

Normaal gesproken kost het laten maken van een website al duizenden euro’s en kost het daarnaast ook nog eens duizenden euro’s om deze website vindbaar te maken op het internet. Met onze dienst is dit voorbij, wij bieden bedrijven namelijk de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke tarieven vindbaar te worden op het internet met een complete en geoptimaliseerde website!

Wij bieden een compleet lokaal SEO pakket

Het complete pakket bestaat onder andere uit een responsive website, die mooi weergegeven wordt op alle apparaten, zoekmachine optimalisatie en nog veel meer! River Websolutions voorziet websites van de allernieuwste en beste technologieën en hoogwaardige content die er samen voor zorgen dat websites lokaal goed gevonden zullen worden. Al vanaf €19,95 (ex. BTW) per maand wordt uw website up-to-date gehouden, en zult u al snel merken dat u meer klanten krijgt door deze aanpak!

Wilt u meer weten, of heeft u interesse in dit pakket? Neem dan contact op via de website van River Websolutions!

Waarop te letten bij het maken van reclame

opvallende reclame

advertenties op straat

Waarop te letten bij het maken van reclame

Natuurlijk kunnen wij uren doorschrijven over het maken van reclame, en de verschillende reclamebureau’s die op onze website te vinden zijn. En uiteraard ook over zaken waarop gelet moet worden tijdens het maken van een reclame. Echter is vooral het laatste een punt waar u met een logische gedachtegang en misschien enkele tips zelf ook goed uit kunt komen.

Een goede reclame gaat over meer dan alleen een leuke presentatie

Natuurlijk is presentatie vrijwel het belangrijkste van een succesvolle reclame, maar in tegenstelling tot wat vaak verwacht wordt is het niet het allerbelangrijkste van een succesvolle reclame. Minstens zo belangrijk is bijvoorbeeld dat de reclame op de juiste doelgroep is gericht, en of de reclame wel goed overeenkomt met het product waarvoor de reclame is gemaakt.

Vaak zien we in reclames dat meerdere producten worden aangeprezen, en dat er in één reclame meerdere producten of diensten worden aangeboden die ook nog een keer zijn voorzien van verschillende prijzen. Dit kan onduidelijkheid kweken, en dit is natuurlijk het laatste dat je wilt. Een manier om dit te voorkomen is door zeer duidelijk aan te geven waarover de reclame gaat.

We mikten net op duidelijkheid, maar een doordachte aanbieding kan, en zal ook zorgen voor een hogere conversie. Vaak maken bedrijven direct een aanbieding, in de vorm van een korting maar is dit wel de juiste manier? Dit hangt af van verschillende punten, en 1 van de belangrijkste punten is bijvoorbeeld hoeveel korting er gegeven zal worden. Op producten met hogere winstmarges kunnen natuurlijk grotere kortingen gegeven worden. Hierbij moet je wel rekening houden met het feit dat dit ook juist een averechts effect kan hebben. En tevens dat potentiële klanten juist gaan denken dat ze teveel betalen omdat u zo’n grote korting kunt geven.

Op welke manieren wordt een reclame succesvol?

Een succesvolle reclame maken hoeft geen enorm probleem te zijn, een goed product met een goede prijs kan al veel wonderen doen en hiernaast natuurlijk ook de presentatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om hulp te vragen bij een professional, die u hier op de website ook zeer zeker kunt vinden. Hieronder een kleine checklist met een aantal belangrijke punten

  • Pak de beste producten/diensten
  • Zorg voor een goede presentatie, maar overdrijf niet
  • Denk goed na over aanbiedingen en kortingen, en overhaast het vooral niet
  • Kies de juiste doelgroep
  • Maak een reclame waarover gesproken zal worden ( dit verhoogd het effect )
  • Kies een geschikte plaats om reclame te maken
  • Oriënteer op de verschillende reclame mogelijkheden

Lees ook: Advertentie maken

Kennis maken met DisplayShare

Displayshare

Adverteren op schermen Displayshare

DisplayShare is een bedrijf uit Ede dat zich richt op lokale ondernemers uit Ede en binnenkort ook in veel meer plaatsen. Het bedrijf begrijpt heel goed dat adverteren “DE” manier is voor bedrijven om naamsbekendheid te creëren en om meer sales te genereren.

Doordat DisplayShare voor en door ondernemers is, vinden ze het vooral belangrijk dat adverteren ook betaalbaar moet blijven. Doordat wij het product van dichtbij hebben mogen bekijken en het erg interessant vinden, willen we hier dan ook graag meer aandacht aan besteden.

Adverteren op toplocaties

Via DisplayShare krijg je de kans om op toplocaties te kunnen adverteren, en op deze manier tegelijk de mogelijkheid om iedere gewenste doelgroep te kunnen bereiken.

DisplayShare.nl werkt namelijk met grote 32” schermen die op zichtbare plaatsen hangen in winkels, kantines, bedrijven, sportscholen en nog veel meer plaatsen.

Een cadeau van DisplayShare

DisplayShare beloont nieuwe klanten met een gratis opmaak die ervoor zal zorgen dat de advertentie opvalt, en de gewenste doelgroep bereikt!

Uw bedrijf op 32” schermen presenteren is al mogelijk vanaf €8.00 per maand, en uw advertentie zal dan minimaal 3000x per maand vertoond worden op een locatie naar keuze!

Wilt u meer weten? Op de website van DisplayShare kunt u alles vinden.